Koulukeskuksen keittiössä valmistetaan lounaat oppilaille ja opettajille. Ruokalistasuunnittelussa pohjana toimii valtion ravitsemusneuvottelukunnan ravitsemussuositukset.
Koululounaalla on aina lisäksi tarjolla myös kasvisvaihtoehto, joka on asiakkaidemme vapaasti valittavissa.
Lukuvuoden aikana huomioimme lounaalla myös erilaisia teemoja ja toteutamme toiveruokaviikon.
Elintarvikehankinnoissa olemme mukana Hanselin elintarvikesopimuksessa. Näin saamme kustannuksiltaan kestäviä elintarvikehankintoja ja laajan raaka-aine valikoiman käyttöömme. Tämä mahdollistaa myös kotimaisten raaka-aineiden hyödyntämisen läpi vuoden.
Erikoisruokavaliot
Erityisruokavaliot huomioidaan koulun terveydenhoitajan tai lääkärin kirjoittaman allergiatodistuksen pohjalta. Mikäli asiakkaallamme on tarve erityisruokavalioon, hänen tulee olla yhteydessä koulun terveydenhoitajaan tai hoitavaan lääkäriin.