Yritysneuvonta

Sauvon kunnan yhteyshenkilönä Turun Seudun kehittämiskeskuksessa toimii elinkeinoasiamies Markku Määttänen Paimiosta. Markun tavoitat puhelimitse numerosta 050-5590 534 sekä sähköpostilla markku.maattanen@turku.fi.

Markun toimenkuvaan kuuluu Sauvon kunnan alueen yritysneuvonta, niin uusien kuin vanhojenkin yrittäjien osalta, rahoitusmahdollisuuksien, toimitila- ja tonttimahdollisuuksien sekä yrittämiseen liittyvien koulutusmahdollisuuksien selvittäminen.

Turun seutukunnalla toimii myös Yrityspalvelupiste Potkuri. Sen käyntiosoite on Joukahaisenkatu 3 A 20520 Turku. Keskuksen palvelut käsittävät Turun seudun yrityksille ja yrittäjiksi aikoville tarkoitetut neuvonta- ja kaupparekisteripalvelut. Ideana on ollut koota neuvontapalvelut saman katon alle helposti saataviksi. 

Potkuri

Turun seudun kehittämiskeskus toimii Turussa. Käyntiosoite on Joukahaisenkatu 3-5 (4 kerros).

www.business.turku.fi

Sauvon kunta on mukana toimintaryhmätyössä Varsin Hyvä ry:n kautta. Toimintaryhmä toteuttaa Leader-ohjelmaa, jonka kautta rahoitetaan muun hanketyön ohella myös maaseudun pienyritystoimintaa. Leader-toimisto toimii Liedon vanhalla kunnantalolla, käyntiosoite Kirkkotie 11.  Varsin Hyvän yhteyshenkilöt ovat toiminnanjohtaja Pia Poikonen ja hankeneuvoja Sanna Honkanen.

www.varsinhyva.fi

Virtuaaliasiamies Keijo on sähköinen yritysneuvontaa antava palvelu Turun seudulla. Keijon palveluihin pääsee alla olevasta linkistä.

Virtuaaliasiamies Keijo