Yritysneuvonta

Sauvon kunnan yhteyshenkilönä Turun Seudun kehittämiskeskuksessa toimii elinkeinoasiamies Markku Määttänen Paimiosta. Markun tavoitat puhelimitse numerosta 050-5590 534 sekä sähköpostilla markku.maattanen@turku.fi.

Markun toimenkuvaan kuuluu Sauvon kunnan alueen yritysneuvonta, niin uusien kuin vanhojenkin yrittäjien osalta, rahoitusmahdollisuuksien, toimitila- ja tonttimahdollisuuksien sekä yrittämiseen liittyvien koulutusmahdollisuuksien selvittäminen.

Turun seutukunnalla toimii myös Yrityspalvelupiste Potkuri. Sen käyntiosoite on Joukahaisenkatu 3 A 20520 Turku. Keskuksen palvelut käsittävät Turun seudun yrityksille ja yrittäjiksi aikoville tarkoitetut neuvonta- ja kaupparekisteripalvelut. Ideana on ollut koota neuvontapalvelut saman katon alle helposti saataviksi. 


www.business.turku.fi

Sauvon kunta on mukana toimintaryhmätyössä Varsin Hyvä ry:n kautta. Toimintaryhmä toteuttaa Leader-ohjelmaa, jonka kautta rahoitetaan muun hanketyön ohella myös maaseudun pienyritystoimintaa. Leader-toimisto toimii Liedon vanhalla kunnantalolla, käyntiosoite Kirkkotie 11.  Varsin Hyvän yhteyshenkilöt ovat toiminnanjohtaja Pia Poikonen ja hankeneuvoja Sanna Honkanen.

www.varsinhyva.fi

 

Virtuaaliasiamies Keijo