Vesimittarin luku

Sauvon Vesihuolto Oy on ottanut käyttöönsä sähköisen vesimittarilukemien ilmoituksen. Vesilukemat ilmoitetaan Kulutus-Web-palvelun kautta! Mittarinlukemakortit lähetetään edelleen vuosittain, lokakuussa ja kortissa on päivämäärä mihin mennessä lukema tulee ilmoittaa! 

Voit kirjautua palveluun kulutuspistenumerolla ja mittarinnumerolla, jotka löytyvät mittarinlukukortista. Kulutus-Webiin kannattaa ilmoittaa myös gsm-numero ja sähköpostiosoite niille varattuihin kenttiin myöhemmin käyttöön otettavaa tekstiviesti- ja muuta tiedotusta varten. 

Lukema tulee tallentaa täysinä kuutioina eli samassa muodossa kuin edellinen lukema näkyy mittarinlukukortissa. Tallentaessa mittarilukemaa voi saada virheilmoituksen vuosikulutusarviosta poikkeavasta kulutuksesta. Jos poikkeama on huomattavan suuri, suosittelemme ottamaan yhteyttä toimistoon s-postitse vesihuolto@sauvo.fi. 

Jatkossa pyydämme lähettämään mittarin lukemat ensisijaisesti tämän palvelun kautta. Mikäli mittarilukema on ilmoitettu Kulutus-Webin kautta, mittarinlukukorttia ei tarvitse palauttaa.

Palvelun kautta saa myös tietoa kiinteistön vedenkulutushistoriasta ja näkee vuositasolla olevan ennusteen tulevasta vesilaskusi määrästä euroina. 

Ilmoita vesimittarin lukema