Osmalahden tontit

osmalahden alue mereltä.jpg 19875-05.jpg

Osmalahden esittelyvideo

Osmalahti on hieno merellinen asuinalue Paimionselän ranta-alueella. Asuinalueelta avautuu upeat merinäköalat Peimarille.

Osmalahteen valmistui helmikuussa 2008 asemakaavan muutos, jolla kaavalueelle toteutettiin  uusia omakotitalojen rakennuspaikkoja 18 kappaletta sekä kaksi paritalon rakennuspaikkaa. Ensimmäiset uudet omakotitontit (12 kpl) ovat  kunnallistekniikan piirissä ja rakennettavissa.

Omakotitonttien pinta-alat vaihtelevat 1.864 - 3.285 neliömetrin välillä. Paritalotontit ovat kooltaan 3.632 ja 4.166 m2. Rakennusoikeutta  uusilla tonteilla on reilusti,  20 % tontin pinta-alasta. 

Tonttien hinnat ovat 8 - 20 euroa/m2 rakennuspaikan sijainnista riippuen. Liitetiedostosta näet tarkemmat tonttikohtaiset hintatiedot.

Asemakaava-alueella on ollut kesästä 2007 alkaen oma  pienvenesatama, jota kaava-alueen asukkaiden perustama yhdistys hallinnoi. Yhdistyksellä on alueella myös kaksi hiekkarantaa, joista toisella on tilava sauna, pitkä laituri ja beach-kenttä. Pienemmällä rannalla yhdistyksellä on kiintolaavu jonka edustalla on grillauspaikka, pienempi sauna ja mökki lyhytaikaiseen majoitukseen. Tilat ovat yhdistyksen jäsenten käytettävissä. Lisäksi yhdistys järjestää tapahtumia kuten juhannusjuhlan, talkoita ja jouluhartauden. Alueeseen voi tutustua tarkemmin liitteenä olevasta alue-esitteestä.

Osmalahden tonttien hinnat
Osmalahden tonttitilanne