Hakkiskodon puhelinnumerot

 Vt. päiväkodin johtaja

Hanna Sirkkilä 050 594 8938

hanna.sirkkila@sauvo.fi

 

Untuvikot 050 3708673

Vauhtivarpuset 050 3706129

Museotie 1

21570 Sauvo

 

Naakankolo 046 9233386

Vähäpellontie 4, as 3

21570 Sauvo

 

Tintit 050 3316978

Ipanat 050 3136983

Naperot 050 5174148

Museotie 3

21570 Sauvo

poika lehdissä kuva.jpg

Päiväkoti Hakkiskoto

Päiväkoti Hakkiskodossa toimii kuusi varhaiskasvatusryhmää, joissa touhuilee lapsia pienistä alle 1 -vuotiaista isoihin 5-6 -vuotiaisiin tuleviin eskarilaisiin asti. Fyysisesti päiväkotimme toimii kolmessa eri osoitteessa. Vauhtivarpusten ja Untuvikkojen ryhmät sijaitsevat vierekkäin varsinaisessa Päiväkoti Hakkiskodon rakennuksessa osoitteessa Museotie 1. Tintit, Ipanat ja Naperot toimivat hieman ylempänä Miinanmäessä omassa erillisessä rivissään osoitteessa Museotie 3. Naakankolo sijaitsee kävelymatkan päässä muista ryhmistä osoitteessa Vähäpellontie 4.

Kaikkien lapsiryhmiemme toimintaa ohjaa Sauvon kunnan varhaiskasvatussuunnitelma, ja joka vuosi lapsiryhmän toiveiden ja tarpeiden mukaan päivittyvät ryhmän omat varhaiskasvatussuunnitelmat. Meille kaikille on tärkeää, että lapsi viihtyy ja saa rauhassa kasvaa ja oppia vuorovaikutuksessa toisten lasten ja aikuisten kanssa. Toiminnassamme näemme tärkeinä arvoina turvallisuuden, viihtyvyyden, kiireettömyyden ja välittämisen. Pienryhmätoiminta mahdollistaa lasten yksilöllisen huomioimisen ja tuo rauhaa leikin ja mielikuvituksen maailmaan uppoutumiseen niin aikuisille kuin lapsillekin.

Yhtenä yhteisenä teemana lapsiryhmiemme toiminnassa näkyy lähiympäristön ja luonnon tärkeys. Päiväkotimme sijaitsee Sauvon keskustan alueella, mutta olemme silti aivan lähellä luontoa ja pienen kävelymatkan päässä lähimetsistä. Isommat Vauhtivarpuset, Tintit ja Naakankololaiset käyvät säännöllisesti metsässä nauttimassa sen leikkiin innostavasta ja rauhoittavasta ympäristöstä, ja pienimmätkin Naperot, Ipanat ja Untuvikot tutustuvat pienen askelin metsän tuoksuun, ääniin ja tuntuun. Osassa ryhmistä järjestetään retkiä Metsämörri -teemalla ja tavoitteenamme onkin lisätä Metsämörriohjaajien määrää ensi toimintakauden aikana, jotta toiminnasta pääsisivät nauttimaan kaikki lapsiryhmämme. Metsä ja muu lähiluonto tuovat konkreettisesti näkyville vuoden kierron ja antaa lapsille sekä aikuisille loputtomasti ihmeteltävää, josta ammentaa aiheita leikkeihin, askarteluihin, maalauksiin, lauluihin, loruihin, satuliikuntaan tai vaikka mihin. Toimintaamme pääset tutustumaan tarkemmin varhaiskasvatussuunnitelmamme kautta. 

Meihin voit olla yhteydessä puhelimitse tai tulla sovitusti käymään. Olemme avoinna arkisin klo. 6-17 välillä. Tarkempi ryhmäkohtainen aukioloaika määrittyy lapsiryhmän lasten hoidon tarpeiden kokonaisuudesta. Vuorohoitoa tarvitsevien lasten hoito järjestetään vuorohoidon osalta Naperoiden ryhmässä.

Tervetuloa Päiväkoti Hakkiskotoon!   

 

 

Untuvikot

Ipanat

Vauhtivarpuset

Naakankolo

Tintit

Naperot

Ipanat

Sauvon kunnan varhaiskasvatussuunnitelma