51.JPG

Matkailu

Sauvon kunnasta löytyy monenlaista nähtävää ja koettavaa. Ajantasaisia tietoja tapahtumista löytyy verkkosivujen ajankohtaista -sivulta. Sivustolta löydät myös tietoa Sauvon luonto- ja retkikohteista sekä uimarannoista.

Tälle sivulle on koottu linkkien muodossa tietoa sauvolaiseen matkailuun liittyvästä palvelutarjonnasta.  Sivustolta löydät myös tietoa Sauvon luonto- ja retkikohteista sekä uimarannoista.

Linkkilistasta löytyy linkki Turun joukkoliikenteen Brahe-reittioppaaseen. Reittiopas sisältää sekä Turun paikallisliikenteen että Turun seutulippualueen liikenteen aikataulu- ja reittitiedot.  Reittiopas helpottaa joukkoliikenteen käyttöä niin satunnaisille käyttäjille kuin vakituisille asiakkaillekin.

Puuhaus - käsityön ja sisustamisen talo
Kahvila HakkisHerkku
Saustilan Kartano
Brahe-reittiopas
Sauvon Kädet
Ravintola Niskun Nurkka

Merirantalan lomamökit

 

Tällä matkailupalveluiden linkillä pääset demoamaan sähköistä matkailupalveluiden reittikarttaa. Kartalla on reitti melojille sekä reitti pyöräilijöille. Myös matkailupalveluita on esiteltynä. Esittelyihin pääset klikkaamalla pistettä johon kohdemerkki osoittaa.

Karttapalvelujen lataus kestää jonkin aikaa. Ne toimivat maastokarttojen, ortokuvien ja taustakarttojen latausten ollessa valmiit.