Koronarajoitukset jatkuvat 7.2.2021 asti

20.1.2021

Sauvon kunnan päivitetty koronapandemiatiedote 19.1.2021:

 

Varsinais-Suomen koronakoordinaatioryhmä päätti jatkaa voimassa olevia koronasuosituksia ja -rajoituksia 7.2. asti.

Koko Varsinais-Suomea koskevat suositukset pääset lukemaan tämän linkin kautta:

https://www.vsshp.fi/fi/Sivut/Koronavirusepidemia-2020.aspx

Suositusten vaikutukset Sauvon kunnassa 7.2.2021 asti

Sauvon kirjasto

Kirjasto on auki aukioloaikojen puitteissa. Koulun luokat ja varhaiskasvatuksen ryhmät eivät vieraile kirjastossa kirjaston aukioloaikoina. Lukusali on suljettu, aikakauslehtiä voi lainata kotiin. Kirjaston näyttelytilassa voi tutustua taidenäyttelyihin koronarajoitukset huomioiden.

Sauvon nuorisotila ”nuokkari”

Nuorisotila on auki perjantaisin koronarajoitukset huomioiden. On myös mahdollista, että nuoriso-ohjaajat jalkautuvat ulos nuorten pariin. Nuorisotila on auki normaalisti keskiviikkoisin klo 15-18 ja torstaisin klo 17-20. Nuoriso-ohjaaja pitää huolta siitä, että maskisuositusta ja yleisiä pandemian turvallisuusmääräyksiä noudatetaan. Nuorisotoimi toimii myös somessa (Instagram: Navetta, Facebook: samisauvo nuorisotoimi). Yhteydenotot nuoriso-ohjaaja Samiin puhelimitse joka päivä klo 8-19 numerossa 050 594 8944 (myös WhatsApp).

Etsivän nuorisotyön keskiviikkoaamuisin kokoontuva Nuorten Tupa jatkaa toimintaansa normaalisti.

Sauvon koulukeskuksen liikuntasalien varaukset

Aikuisten liikuntasalivuorot on peruttu ajalla 7.2.asti. Alle 20-vuotiaiden liikuntasalivuorot (lajit, joissa ei tule kontaktia) ovat voimassa.

Luistelu Seuralan kentällä

Seuralan kentän pukukopit ovat suljettuna iltakäyttäjiltä toistaiseksi, jotta turvavälien noudattaminen toteutuu. Kentän laidalle tuodaan penkkejä luistimien vaihtamista varten.

Sauvon kunnan kuntosali

Sauvon kunnan kuntosali on suljettu 7.2.asti.

Perusopetus

Sauvon yläkoulun oppilaat jatkavat maskisuosituksen piirissä toistaiseksi. Kunta tarjoaa 4 maskia / oppilas / koulupäivä. Maskien käyttösuositus on voimassa myös koulukuljetuksen piirissä olevilla yläkoululaisilla.

Maskit vähävaraisille

Sauvon sosiaalitoimisto jakaa yli 15-vuotiaille vähävaraisille ja haavoittuvimmassa asemassa oleville pestäviä kangasmaskeja. Ota yhteyttä puhelin 02 474 4182 arkisin kello 9.00-15.00. Sosiaalitoimiston osoite Sauvontie 46.

Kuntouttava työtoiminta

Toimintakeskus Apila Paimiossa jatkaa toimintaansa. Apilassa voi samanaikaisesti olla paikalla 10 henkilöä turvavälit huomioiden.