Koronarokotustiedote viikolle 2/2021: Ympärivuorokautisen hoivan yksiköitä rokotetaan

15.1.2021

Koronarokotukset ovat tällä viikolla laajentuneet ikääntyneiden ympärivuorokautisen hoivan yksiköihin THL:n järjestyksen mukaisesti. Paltanpuiston palvelukeskuksen, Esperi Hoivakoti Viljaskan ja Sauvon palvelukeskuksen henkilökunnan ja asukkaiden koronarokotukset ovat käynnistyneet ja jatkuvat vielä ensi ja seuraavan viikon ajan. Sen jälkeen rokotusvuorossa kuntayhtymän alueella rokotetaan kriittistä sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstöä, johon kuuluvat mm. kotihoidon työntekijät.

Kun koronapotilaita hoitava terveydenhuollon henkilöstö sekä ympärivuorokautisen hoivan henkilöstö ja asukkaat on rokotettu, siirrytään kuntayhtymässä THL:n järjestyksen mukaisesti rokottamaan ikääntyneitä ja henkilöitä, joilla on vakavalle koronavirustaudille altistavia perussairauksia. Rokotusjärjestelyt ovat käynnissä. Aikatauluun vaikuttaa rokotteiden saatavuus, ja siitä tiedotetaan jatkossa Paimion, Sauvon ja kuntayhtymän kotisivuilla ja facebook-seinällä.

 

Lisätietoa koronavirusrokotteesta ja rokottamisesta löytyy THL:n sivuilta Rokotteet ja koronavirus - Infektiotaudit ja rokotukset - THL