Lehtiartikkeli Kunnallislehdessä perjantaina 4.10.

tekninen 4.10.2019

Tänään perjantaina 4.10. oli Kunnallislehdessä artikkeli Sauvon koulukeskuksen purkutyömaasta otsikolla "Sauvon koulun vanhoissa betonirakenteissa muhii edelleen sädesieni".

Eilisessä sisäilmatyöryhmän kokouksessa artikkelin kirjoittamisen jälkeen tekninen toimi ja Sirate-nimisen yrityksen edustaja (rakennusterveys- ja sisä-ilmapalveluita tarjoava yritys) läpikävivät tehdyt tutkimukset, korjaussuunnitelmat sekä -toimenpiteet sekä vastasivat vanhempainyhdistyksen edustajien kysymyksiin. Rakennushankkeen aikana on tehty ja tullaan tekemään kaikki tarvittavat tutkimukset. Mahdolliset korjaustoimenpiteet toteutetaan asiantuntijalausuntojen edellyttämällä tavalla. 

Keskiviikkona 25.9. pidetyssä suunnittelu- ja rakennustoimikunnan kokouksessa sovittiin, että kaikki koulun rakennushankkeeseen liittyvät tiedotteet ja tutkimustulokset julkaistaan samassa paikassa otsikon Opetus ja kasvatus alla. Aikaisemmin tiedotus on tehty Wilman sekä kunnan sähköisen ilmoitustaulun kautta (palvelut – opetus ja kasvatus). Täältä jokainen kuntalainen voi tutustua rakennushankkeeseen ja sen etenemiseen.

https://www.sauvo.fi/fi/palvelut/opetus/

Kaikkien osapuolien yhteinen päämäärä on, että uusi koulu on jokaiselle lapselle ja aikuiselle terveellinen ja turvallinen ympäristö opiskella jokaisena koulupäivänä. Sauvon kunta kirjoittaa vastineen asiasta Kunnallislehteen.

 

Kunnan johtoryhmän puolesta,

Elli Sainio

sivistysjohtaja

Sauvossa 4.10.2019